keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Haluan lämpöön.

Jjjee eilen oli kiva keikkailta Cafe Mascotissa, Mad Ice oli niiiin hyvä. Aika outoa, että asuimme Kalliossa Torkkelinmäen juuressa 2 vuotta, enkä silloin edes tienny koko Mascotin (os. Neljäs linja 2) olemassaolosta. Ilmaisissa keikkailloissa ja mestan fiiliksessä on nimittäin hieman Jazz Bar (JKL) vibaa ja olisi ehdottomasti ollut kantispotentiaalia.

Tänään oli ihana auringonpaiste, ja saimme kaverini kanssa mahtavan idean lähteä terassille. Klo 17.30 Lasipalatsin terdellä oli jo niin kylmä, että aivan hytisimme vaikka meillä oli kahvit, viltit ja lämpölamppu aseena viimaa vastaan. Jep jep, Suomen talvi ei hellitä otettaan vielä huhtikuussakaan.

Onneksi ei sentään tarvitse olla missään tropiikissa. Sehän olisi aivan kamalaa. Kuvat reilun vuoden takaiselta Brasilian lomaltamme.


Ihan prsstä jotkut palmut...


...ja helle sekä hotellin oma ranta...


...saatika sitten suoraan pähkinästä pillillä imuteltava Agua de coco...

...tai riippumatto hotellihuoneen terassilla, keissi olutta ja hyvä kirja...


...ja varsinkin rusketus, maxikukkamekko ja palmunlehtihattu.



Ei, en missään nimessä haluaisi takaisin tuohon kamalaan paikkaan. Porto De Galinhas, Pernambuco Brazil.



No joo, jos rahasta ei olisi kiinni niin olisin tuolla enkä missään hyisessä Helsingissä. Oli paras loma: ei tarvinut tehdä mitään jos ei huvittanut, sai syödä ihanaa ruokaa ja juoda niin paljon kuin huvitti, sai surffata ja sukeltaa, ottaa brunaa, shoppailla, lillua lautalla mangrovemetsässä, iltaisin lojua riippumatossa ja lukea ja siemailla paikallisia juomia... Tahtoo uuden loman!!! Haaveilen Jamaicasta, Sansibarista, Balista tai Hawaijista. Matkakohdevinkkejä ja kokemuksia otetaan vastaan!


1 kommentti:

  1. Täälläkin podetaan matkakuumetta. Kesän suunnitelmana saada isokasa rahaa ja syksyllä johonkin kauas pois. <3

    VastaaPoista