sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

SPA DAY - OPERATION MASKING.


Kerroin aiemmin, että olen ottanut täällä Koreassa tavaksi pitää joka sunnuntai "spa-illan". Pieni itsensä hemmottelu on aina viikon viimeisenä päivänä ihanaa rentoutusta, ja tässä työssä myös erittäin tarpeellista. Sunnuntaisin otan extrapitkän kuuman suihkun, vielä pidemmän jalkakylvyn, laitan hiuksiin tehohoitoaineet, teen manikyyrin ja pedikyyrin, laitan kasvoilleni kosteuttavan naamion, nypin kulmat ja katson samalla Gossip Girliä. Täälläpäin erilaiset naamiot ovat hyvin suosittuja, ja täksi illaksi hankinkin kaikki mahdolliset maskit mitä läheisestä kauneudenhoitoputiikista löytyi. Täytyy sanoa, että esimerkisi elbow mask kuulosti aika hassulta, mutta yleensä niin karheat ja kuivat kyynärpääni eivät ole kuuna päivänä olleet näin pehmeät! Foot mask oli myöskin aika ihana juttu, pitkän jalkakylvyn jälkeen sujautin koipiini puuvillaiset, kosteusvoiteella kyllästetyt sukat ja suojaavat muovit. Parin kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen talven karaisemat räpyläni olivat paljon paremman näköiset. Harmi, ettei Suomesta taida kovin helposti löytyä tällaisia hemmottelutuotteita, näitä jään kaipaamaan!

5 kommenttia:

  1. oi näyttääpä kivoilta! varsinki toi Hot slim patch:D saa tuoda tuliaisiks:D

    VastaaPoista
  2. I am going to start making every Sunday my "spa night" from now on! :)

    VastaaPoista
  3. On ollut kiva lukea blogiasi varsinkin nyt, kun lähdit Koreaan ja itse palasin sieltä täksi vuodeksi takaisin! Kaipaan todellakin kaikkia näitä naamioita ja The Face Shopin aloe vera suihketta... Vaatteita ja kosmetiikkaa minulla oli kanssa liikaa, joten lähetin niitä postitse sieltä. Ei ollut kovin kallista, vink vink!

    VastaaPoista
  4. Larren: Tuon sulle vaan silkkiperhosentoukkamömmösäilykettä ja kuivattua mustekalaa!

    Drei: Spa sunday is the best!

    wilam: oi mahtavaa, ehkä sulla on jotai vinkkejä mitä täällä kannattais nähdä ja tehdä, mulla on vielä vajaa 3 viikkoa aikaa koluta Seoulia! Lähetitkö tavaroitasi siis ihan tavallisen postin kautta? Harmittais kyllä joutua heittämään kamaa pois ylipainomaksujen takia. Täytyypä käydä tsekkaamassa tuo aloe vera-suihke, kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
  5. Lähdin Koreaan, koska ruoka oli jotain aivan mahtavaa. Eli söin kaiken! Vikana iltana kävin mereneläväbuffetis, all you can eat sushi oli yks mieleenpainuvimmista asioista. Nyt kotona miettii, että olisi voinut shoppailla ja syödä vielä enemmän... Viimeisen kuukauden aikana ostin kaiken, mitä halusin, koska Suomessa ei varmaan ikinä tule oleen niin monipuolista vaatevalikoimaa kuin Koreassa. Ai niin, Etude Housen Follow me-huulipuna vaihtaa sävyä vaaleanpunaisesta fuksiaan ja on mun suosikki!

    Postista vielä sen verran, että menet vain sellaiseen toimistoon ja ostat tarpeeksi ison laatikon sieltä. Ne oli melkein ilmaisia. EU:n ulkopuolelta Suomeen lähetettävien tavaroiden arvo ei sais ylittaa 45 euroa, joten kannattaa pakata käytettyjä kenkiä ja vaatteita ;) Ja kertoa se siinä lapussa. Periaattees mitä painavampi sitä halvempi. 6 kiloa oli n. 50 000 wonia by air, mutta kun siellä on kaikki uudet lempparit niin ei niitä poiskaan viitsi heittää!

    VastaaPoista