tiistai 22. helmikuuta 2011

PAMPER YOUR HAIR.

Tämän päivän afropörrö ja alienpökäle. 

Näissä hommissa sekä iho että hiukset joutuvat kovalle koetukselle. Tästä viikosta on tulossa uskomattoman hektinen, toivon että sentään lauantain ja sunnuntain saan olla vapaalla. Eilen minulla oli kahdet kuvaukset ja perjantaihin saakka pusketaan tasaista full day shooting- tahtia, eli vähintään 10 tunnin päiviä. Kampausta saatetaan vaihtaa monta kertaa yksien kuvausten aikana, ja epäonnekseni skandinaavisen ohut hiuslaatuni vaatii usein lisäkkeitä näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Tänäänkin päänahkaani liimattiin lisäkkeet, tukka väännettiin afrokiharalle ja lopuksi lisäkkeet revittiin irti ja tukka sliipattiin rasvalla tiukalle yläponnarille. Ai ai päänahkaparkaani, itse hiuksista puhumattakaan! Tällainen rasitus vaatii ensinnäkin latvojen trimmaamista tasaisin väliajoin, ja toiseksi hyviä hoitoaineita. Onneksi Koreasta saa Kiehl'sin tuotteita, ilman niitä en pärjäisi!

 Näillä pelastuu ohut, kuiva ja rääkkätty hiuskuontalo: Kiehl'sin Rice&Wheat Volumizing -sarjan shampoo ja hoitoaine sekä Olive Fruit Oil syvähoitava hiusnaamio. 

5 kommenttia:

  1. Terkkuja ja tsemppiä sinne <3. Voisin ottaa noi takit jos ois pakko ;).

    VastaaPoista
  2. OMG! Vautsi, miten hyvin valkoinen väri pukee sinua! Nutturaprofiili on todella kaunis. Varmasti joutuu hiukset ja iho koville tuossa tahdissa..kiinnostavia hiustuotteita, täytyy laittaa muistiin jos matkoilta löytäisi ja kokeilisi. Tsemmppiä Juillian! toivoopi A2

    VastaaPoista
  3. jos ottaisit tatuoinnin, niin millaisen ja mihin ottaisit sen?

    VastaaPoista
  4. Olet ihana ja inspiroiva :) Tähän blogiin aina palaan, älä ikinä lopeta!

    VastaaPoista
  5. Mii: kiios ihana! Ikävä, nähtäispä pian!

    A2: heippa lempparikommentoijani, kivaa kun oot jaksanut käydä taas lueskelemassa täällä!

    Anonyymi: Olen miettinyt, että kun lopetan mallintyöt otan koko selän vasemman puolen ja kyljen kokoisen, hieman japanilaistyylisen kuvan, jossa on skorpioni, pioneita ja joko kurki tai joutsen. Siitä tulee hieno. Katsotaan uskallanko kuitenkaan.

    Anonyymi: Voi kiitos kovasti, en lopeta!

    VastaaPoista