keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

MAKING OF LOS ANGELES PROJECT.


http://www.lapkorea.com/

Ystäväni vinkistä bongasin juuri YouTubesta yhden täällä Koreassa tekemäni kuvauksen making of -videon. Postailinkin aiemmin ensimmäisestä Korean keikastani kuvia, ja kyseessä on samaisen Los Angeles Project -putiikin look book -kuvaus. Video on aika psykedeelinen, mutta näette sentään hieman millaisia asuja kuvasimme. Todella erikoista katsoa itsestään liikkuvaa kuvaa, aivan eri asia kuin valokuvat!

A friend posted this link on my Facebook wall, it's a making of - YouTube clip of a shooting I did here in Korea. The shooting in question is a look book for Los Angeles Project, the same client I had my very first job in Korea with. The video is quite psychedelic but you get some idea about the outfits. Wow, it's so weird to see video footage of myself, so different than photos!

5 kommenttia:

  1. oot upea! osaisinpa minäkin noin nätisti vinkata silmää. mulla räpsyy koko naama jos yritän tehdä niin :)

    VastaaPoista
  2. Hauska ja pirteä video :) On kyllä hienoa että suomalainen malli on Koreassa ja ainakin tuosta nimestä tuli jenkkilä mieleen.
    Kansainvälistä kuitenkin :)

    VastaaPoista
  3. WOW,olet todella kaunis ja vangitset kyllä kameran myös liikkeessä. Tuo silmänisku on jo nyt legendaa..huh..kamera rakastaa sua Julia! Jotain uutta ja villin raikasta, ihania asuja ja väreejä jotka saat hehkumaan uudella ja kiehtovalla tavalla..Täydellisyyttä hipovaa ja niiiin söpön aitoa! Kiitos Juillian! t: A2

    VastaaPoista