maanantai 18. lokakuuta 2010

UNDYING LOVE FOR BIG HAIR.

Erykah Badu.

Frida Gustavsson, backstage @ Christian Dior fw 2010.

Julia Sarr-Jamois


...ja minä myös!

Olen hulluna valtaviin kiharapehkoihin, johtuukohan mieltymykseni siitä että oma tukkani on niin ohut, suora ja lättänä? Viime viikolla kuvasimme Designaréen beauty-juttua ja sain päähäni järkyttävän määrän kiharaa lisäkettä. Teinivuosinani kävin läpi vaiheen jolloin väänsin foliorullilla afropörrön joka bileisiin, ehkäpä perjantain läksiäisbileissä voisin kokeilla lookia taas! Minulla on enää 5 päivää jäljellä (ja 85 takana) Singaporessa, alkoikin olla jo koti-ikävä.

perjantai 15. lokakuuta 2010

ACTUALLY IT'S A WIG.


Johtuen ilmeisesti Style- lehden muotijutusta, jossa minulla oli musta lyhyt peruukki päässä, kotipuolessaan ollaan siinä luulossa, että olen pätkäissyt tukkani. Kieltämättä fleda näyttää aika hyvältä, mutta se on todellakin vain muotoiltu peruukki. Kampaajan inspiraationa toimi Kate Mossin vuosien takainen pixie cut-lookki, leikkaus on mahtava mutta mustaa väriä en enää koe omakseni. Tämän työuran ajan pitäydyn vielä pitkässä tukassa, mutta haaveilen että jonain päivänä uskaltaisin oikeasti toteuttaa noin radikaalin muutoksen!

maanantai 11. lokakuuta 2010

BACKPACK.


Salakuvauksen uhrit Widika ja Damian.

Olen lopen kyllästynyt raahaamaan mukanani kaiken maailman nyssyköitä ja pussukoita, ja jumiuttamaan hartiani yhä uudelleen ja uudelleen taakan alla. Minun täytyy kantaa mukanani portfoliota, korkokenkiä, karttakirjaa, muutamia kauneudenhoitotuotteita ja kuvauspäivinä lisäksi muuta rekvisiittaa. Kyllä on kasseilla painoa. Singaporelaiset fashionistat ovat ratkaisseet henkilökohtaiset logistiset ongelmansa kuljettamalla tavarat tyylikkästi repussa. Mahtaisi tuntua vallan mukavalta kun pakaasin paino jakautuisi tasaistesti kummallekin hartialle ja kädet jäisivät vapaaksi, eikä kasseja tarvitsisi koko ajan heitellä olalta toiselle. Olen hieman karsastanut reppuja, sillä saan niistä epämiellyttäviä flashbackeja yläasteajoista, mutta pian joudun joudun laittamaan käytönnöllisyyden turhamaisuuden edelle, muuten ryhtini muuttuu entistä huonommaksi. Haussa onkin nyt tilava army-henkinen tai nahkainen reppu, palkkapäivää odotellessa...

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SAWADEE KRAB!






Kuvia taannoiselta Thaimaan matkaltani. Kuvasimme 3 päivää Bangkokissa ja 3 päivää vuoristoisella Kao Yain alueella Muti Maya-resortissa. Bangkok oli todella mielenkiintoinen kaupunki kaikessa kaukoitäläisessä kaoottisuudessaan, ja Kao Yain eristyneisyys ja rauha juuri sopiva vastakohta kaupungin hektisyydelle. Hintataso Thaimaassa oli varsin edullinen euroturistin kukkarolle, ja ruoka aivan ihanaa. Reissulla kuvattu muotijuttu on ilmeisesti julkaistu, lähdenkin pian China Towniin etsimään kyseistä lehteä.

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

LEOPARD AT DOLCE&GABBANA.









Singaporessa on käynnissä "Fashion month", eli näytöskausi. Vaikka pituuteni takia teen näytöksiä aika harvoin, pääsin mukaan Dolce&Gabbanan tapahtumaan, jossa teimme pieniä näytöksiä merkin liikkeessä "erityisen tärkeille asiakkaille". Dolce&Gabbanan syksyn mallistossa on käytetty paljon leopardikuosia, joka näyttää mielestäni todella hyvältä rennon harmaan kanssa. Näytöspäivä kului lähinnä odotellessa, hengailimme kahden muun mallin kanssa liikkeessä ja pengoimme vaaterekkejä kuola valuen. Jäin haikailemaan muhkean leopardikuvioisen neuleen perään, se olisi täydellinen lisä talvivaatevarastooni!

maanantai 4. lokakuuta 2010

RANDOM MY STYLE.


Omasta tyylistäni bloggaaminen on lähiaikoina jäänyt vähemmälle, joten päätin tällaisena unettomana yönä väsätä pienen postauksen reissun ostoksista. Denim-veturinkuljettajalätsä on vintagea Bangkokista ja punamusta ruutupaita myöskin Bangkokista Chatuchakin 2nd hand-alueelta. Ylimmässä kuvassa vierelläni hymyilee kaunis kollegani Widika. Korolliset tennarit taisin ostaa jo ensimmäisellä viikolla saavuttuani Singaporeen, löysin ne New Lookista. Alimman kuvan ensimmäisessä asussa hattu ja plehat ovat Chatuchakin vintagepuolelta, topin sain jostain kuvauksista ja shortsit ostin Brasiliasta pari vuotta sitten. Toisen asun lätsä on sama kuin ensimmäisessä kuvassa, toppi H&M:stä, farkut Filippa K:n ja kengät sain pilkkahintaan Singaporesta Zaran alesta. Kolmannen asun paita on Bangkokista, shortsit H&M:stä ja kengät ne samat Converset joita jouduin käyttämään koko kevään. Singaporessa ei muuten ole Henkkamaukkaa, paikalliset pitävät ketjua mahtavana, autuaaksitekevänä ratkaisuna kaikkiin vaateongelmiin. Täytyy kyllä myöntää, että itsekin olen muutamaan otteeseen ikävöinyt helppoja ja tuttuja H&M:n perustuotteita, kuten trikootoppeja ja alusvaatteita, joiden mitoitukset tiedän niin hyvin ettei tarvitsisi edes vaivautua sovittamaan. Palkkapäivä koittaa pian, kävin tänään sovittelemassa talvitakkeja ja hipelöimässä laukkuja, saa nähdä mihin sitä innostuu sijoittamaan sitten kun kassakone kilahtaa. Prioriteetti on kuitenkin uusi kamera, näistä kuvista päätellen vanha pokkarini joutaa jo kaatopaikalle!

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

FASHION EXPLOSION.






Teimme taannoin yökuvaukset Singaporelaisella jäätehtaalla. Tuli kyllä marraskuinen Helsinki mieleen, oli niin kylmää, pimeää ja märkää. Koti-ikävä helpotti heti, kun sai muistutuksen siitä minkälainen sää Suomen kamaralla odottaa kun palaan maisemiin. Söimme yöpalaksi Mäkkäriateriat ja saimme kuvaukset purkkiin puoli kolmelta aamulla. Ei mitään glamourista hommaa tämä malleilu, varsinkaan kun seuraavat kuvaukset alkoivat 4 tunnin päästä klo 06:30. Takahuoneessamme oli ilmeisesti räjähtänyt muotipommi, vai olisikohan stailistin assari ollut laiskalla tuulella ;)