maanantai 9. elokuuta 2010

WORK, FUN, FOOD.


Julia pirteänä asiakastapaamisessa tunnin odottelun jälkeen, kämppisten kanssa koekuvauksissa, kookosmehua suoraan pähkinästä, ihanat hedelmät, bileposse Mimolettessa, Katy Perryn keikalla Singfestissä.
Julia after an hour of queuing to meet a client, my flat mates at a casting, fresh coconut juice, some yummy fruit, party posse at Mimolette, enjoying imported beer at Katy Perry concert in Singfest.

Olen tosiaan siirtynyt napapiirin läheisyydestä 130 kilometriä päiväntasaajalta pohjoiseen. Työskentelen Singaporessa toistaiseksi, todennäköisesti palaan kotiin vasta lokakuun lopulla. Työkuviot koostuvat päivittäisistä asiakastapaamisista eli castingeista, ja jos onnistuu olemaan tarpeeksi hurmaava saatta tulla valituksi johonkin kuvaukseen tai näytökseen. Tämä on ensimmäinen duunireissuni Aasiaan, tähän menessä olen todella onnellinen että sain tilaisuuden tulla tänne. Duunikuvioiden ulkopuolella vapaa-ajanvietto koostuu lähinnä kaupunkiin tutustumisesta ja juhlimisesta. Täytyy sanoa, että China Townin kaupunginosassa jossa asun ruoka on niin halpaa ja hyvää että välillä harmittaa ettei ammatinvalinnan vuoksi voi ihan joka ikistä herkkupalaa turpaansa tunkea. Tänään on Singaporen itsenäisyyspäivä, odotettavissa on iso paraati ja ilotulituksia! Eilisten rantajuhlien takia heräsin niin myöhään, että pääsen vasta nyt liikenteeseen ja hakemaan vakkariaamupalaani eli vastapuristettua avokadojuomaa läheisestä kauppahallista. Ruokapostauksia tulossa!

As you know I've moved from the arctic circle to the equator. I'm working in Singapore for a while, I'll propably be going back to Finland in the end of October. A models work routine consists of daily castings and meeting clients, and if one manages to be charming enough, one might get booked for an actual job. This is my first time working in Asia, and so far I'm really happy that I got the chance to come here. Outside of work I spend my free time mainly getting to know the city and having fun. I have to say that food in China Town where I live is so cheap and good that sometimes I regret not being able to stuff every single local delicacy in my mouth because of my choice of profession. Today is the national day of Singapore, there's going to be a parade and fireworks tonight! Last night's beach party was a bit too much for me so I just woke up and am on my way to get my favorite breakfast, freshly squeezed avocado drink from a nearby food hall. I think you'll be getting a lot of food posts while I'm here!

8 kommenttia:

  1. Hei kiinnostaisi tietää miten pidät itsesi fitissä kunnossa? tiedän että mallipiireissä tupakka ja karkki on monen ruokavalio, mutta jos sulla toisin, niin miten? :) (ellei sitten geenit jo itsestään niin hyvät, että voi vähän lipsuakin ja aineenvaihdunta hoitaa loput)

    Terkkuja Singaporeen, toivottavasti tulee hyvin duunia!

    VastaaPoista
  2. Tupakka ja karkki ruokavaliona.. kuulostaa aika pahalle, jos näin joillain on ihan for real. Mutta, matkasi vaikuttaa tosi mielenkiintoselle, odottelen innolla uusia postauksia taas :)
    Niin ja toivottavasti duunia riittää! -N

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa jännältä reissulta ja kivoja kuvia :) Piristää aina mukavasti kun huomaa että oot kirjoittanut uuden postauksen :)

    VastaaPoista
  4. moikka :) oon vasta löytänyt sun blogiin ja tää vaikuttaa mielenkiintoselta! Olisin halunnut kysyä sulta sellaista, että miten sun perhe, esim. vanhemmat, suhtautuu sun työhön? Tai siis onko ne ikinä huolissaan susta, esimerkiksi sun hoikkuudesta? Ymmärrän jos kysymys on liian henkilökohtainen, olis vaan ollut mielenkiintosta tietää :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Tupakkaa ainakaan mun kämppiksistä ei polta yksikään, myönnän kyllä itse silloin tällöin sauhuttelevani. Suurin osa mallimimmeistä on semmoisia geneettisiä friikkejä että ei tarvitse paljoa syömisiä miettiä, mutta iän myötä meikäläinen on joutunut välillä aika tarkastikin miettimään mitä voi suuhun laittaa. Yritän syödä kevyesti ja terveellisesti, urheilla säännöllisesti ja välttää karkkeja, sipsejä, roskaruokaa, leivoksia jne. Kiitos tsempistä, nyt alkaa olla mielenkiintoisia juttuja duunirintamalla :)

    N: Yritän postailla aina kun vaan on aikaa! Mäkin toivon että tulis hyvin duunia :)

    Nadja: Kiitos!

    Anonyymi: Oon tehnyt tätä duunia ammatikseni kuusi vuotta, oon sen verran vanha ettei mun vanhemmat enää niin kovin huolissaan musta ole. Tietty silloin nuorempana varmasti aiheutin harmaita hiuksia, mutta vaikka itse sanonkin mulla on aika hyvin jalat maassa ja oon nähnyt ja kokenut kaikenlaista reissuillani. Hoikkuudesta tietysti on välillä puhetta mutta ymmärrän kyllä itse etteivät tämän työn vaatimukset ole ihan normaaleita. Mutta koen olevani todella onnekas saadessani tehdä tätä työtä ja matkustella vailla sen suurempia sitoomuksia tai velvollisuuksia, jos sen takia täytyy uhrata muutama kakkupala ja pitää mittanauhaa mukana matkalaukussa niin olkoon asia niin. Mulla ei ole enää kovin montaa vuotta aikaa tehdä mallinhommia joten haluan ottaa kaiken irti viimeisistä mahdollisuuksista :) Voin syödä mäkkärissä ja ahmia herkkuja vaikka joka päivä sitten kun menen yliopistoon :P

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia :) varsinkin tuo kookosmehukuva.

    VastaaPoista
  7. Oi miten söpö olet, erotut kyllä eduksesi muista malleista, olet vaan niin lumoavan kaunis ja luonnollinen, ihana!! Nam, tuoreita hedelmiä ja mikä kookospallo täynnä jotain taatusti hyvää ;)

    Kyllä geeneillä on tietty merkitys lihomiseen, mutta se ei yksin riitä..kohtuus kaikessa..light-tuotteet out,lisäainemömmelit ne vasta myrkkyä ovat ja taatusti lisäävät läskiä kroppaan..

    Tsemppiä sinulle Julia, nauti,nauti sydämen kyllyydestä kaikesta ihanuudesta,olet vain kerran nuori..elämä on lyhyt! T.A2

    p.s sinusta oli aivan mielettömän kaunis kasvokuva SOKOKSEN( elokuun) kauneus liitteessä, huh mitkä silmät!!!

    VastaaPoista
  8. julle, kerro bradleyltä terkut kämppiksilles. :)

    VastaaPoista