perjantai 20. elokuuta 2010

FUN!

Kuva pöllitty kämppikseltäni Kiersteniltä (keskellä) / Picture stolen from my flat mate Kiersten (center)

Lähden puolen tunnin päästä lentokentälle, Onnetar suosi minua viikon kuvausmatkalla Thaimaahan. Muutenkin työkuviot ovat pyörineet ihan mukavasti, kuvauksia on ollut joka päivä joten kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Tulen takaisin Singaan 26.8., toivottavasti kerkeän tehdä sitten kunnon Thaimaa-postauksen.

I'm leaving to the airport in 30 minutes, I was super lucky to book a job in Thailand. All in all work has been quite okay, I've been busy every day so haven't had to time to really write anything. I'll be back in Singa on the 26th, you'll get a Thailand post then!

7 kommenttia:

  1. mukavaa thaimaan-reissua:)
    kiva juttu että töitä on riittänyt myös!
    oon lukenu blogiasi jo kauan mutta ekaa kertaa uskallan pistää kommenttia:D
    blogi on mahtava ja vaikutat siistiltä tyypiltä+ oot supernätti!
    jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. oot mielettömän kaunis !

    VastaaPoista
  3. ihana blogi sulla :) vasta jokusen viikon oon seuraillu, mutta todella mielenkiintoista lukea sun työkuvioista ja muusta elämästä :)
    t.milla

    VastaaPoista
  4. millasta thaimaassa oli? milloin thaimaa postaus tulee

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa melko kadehdittavalta toi sun työ! Toivottavasti tulevaisuuskin tuo paljon menestystä sulle! :)

    VastaaPoista
  6. Näytät aivan upealta! Olisin kiinnostunut tietämään ruokavaliostasi ja harrastamasi urheilun määrästä. Miten syöt tavallisesti, onko jotain tiettyjä ruoka-aineita joita välttelet? Millaista liikuntaa harrastat, kuinka usein?
    Paljon onnea Aasian valloitukseen!! :)

    VastaaPoista
  7. Hei, mäkin haluun tietää sun ruokavaliosta ja mitä harrastat? Vai ootko jo niin hoikissa mitoissa, että kuukautisekin on jääny pois?? Toisaalta onhan se kiva jos niitä ei olisi, mutta saattaa aiheuttaa hedelmättömyyttä. Olisi kiva pudottaa n. 5 kiloa, mutta aikasemmat dietit on laittanu mun mahan jumiin ja kipeäksi...

    VastaaPoista