sunnuntai 28. helmikuuta 2010

RELAX LET ME DO IT HOW I WANNA.


Rihanna todistaa olevansa yhä Islandista, mitkä muuvit :D Tykkään todella tämän videon kuvituksesta ja stailauksesta, minulle on aivan sama keneltä idea on ryövätty sillä Rihanna teki jutun paremmin! Tässä on inspiraatiota ensi kesän rantalookkeihin. Give it to me baby like boom boom boom.

Rude Boy- tyyliä joka kylän ketjumyymälöistä, kaikki H&M ja Gina Tricot.
Rude Boy style from your friendly neighbourhood chain stores, all from H&M and Gina Tricot.

Rihanna shows she's still a true Islandista, gots the moves :D This vid is visually really cool and I don't care who she ripped the idea from, because she took it to the next level and made it better! There's the inspiration for my next summer's beach looks. Give it to me baby like boom boom boom.

5 kommenttia:

  1. En nyt sanois et se teki paremmin, vaan isommalla budjetilla. Ihan ok video tosin. Ite tykkään Rihannasta paljon, mutta lähiaikoina mennyt mielestäni huonompaan suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Toi video on tosi kiva, vähän uudenlaista Rihannaa!

    VastaaPoista
  3. eilen(15.2 Usassa) rihanna esitti ton biisin ellen degeneres showssa ja oli aika makeet kuteet siinäkin!:)

    VastaaPoista
  4. Rihanna on upea mimmi ja mikä tyyli!!GT: ja HM:n kesä näyttää just siltä miltä pitääkin: sexy,sexy and one more sexy!!!Waiting hot summer and coool guys ;);)A2

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Musta Rihannan tyyli on nykyään liian teatraalinen makuuni, mutta tossa videossa se on joissain kohtauksissa hieman käytettävämpää kuin yleensä :)

    Nadja: eiks ookkin :) vaikka eihän tuon biisin sanoma mitenkään älyttömän syvällinen ole, mutta ommaan poikaystävälle :D

    Laura: ahhh pitää ettii netist!

    A2: minäkin odotan kesää :)

    VastaaPoista