perjantai 7. elokuuta 2009

Tukkadilemma

Argh, joka toinen päivä haluan leikata polkan ja joka toinen päivä haikailen entisten todella pitkien hiusteni perään... Ainakin se on selvää, että mustaan ei ole paluuta. Ei todellakaan.
Ne oli pitkät! Mutta aika hankalat hoitaa...

3 kommenttia:

  1. Mistä näytöksestä toi kuva on? :) Eikös toi oo vissiin aika vanha kuva jo?

    VastaaPoista
  2. Vau mikä tukka!!! Älä ainaskaan lyhennä..lyhyt nyt ei vaan sovi sulle.. kivoja noi sun lyhyet peruukkikuvat.. mut ei sun juttu.. raidat vois ehkä olla kivat, mut sun BONSOIR kuvissa sun tukka on aivan ihana.. kateeksi käy..mieti kun jotkut joutuu käyttää pidennyksiä..sulla on aitoa tavaraa :)

    VastaaPoista
  3. Sara: kuva on Todd Lynnin ss07 näytöksestä Lontoosta.

    Anonyymi: Voi kiitos! Kyllä mä edelleen harkitsen leikkaamista, mutta en ole ihan lyhyeksi vetämässä! Pahimmassa tapauksessa hartiapituiseksi.

    Lisäkkeistä sen verran, että mulle on ihan sama jos joku muu haluaa itsensä jatkeeksi liimailla muovinpaloja, irtoripsiä tai jonkun toisen tukkaa, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole mun juttu. Ehkä johonkin todella tärkeisiin juhliin voisin harkita hiuslisäkkeitä ja kynsiä, mutta muuten kauneusmantrani on LUONNOLLINEN ON KAUNISTA. Tämä on minun mielipiteeni ja oma valintani enkä tuomitse tai katso pahalla ihmisiä, jotka lisäkkeitä käyttävät. Toisille se on tyylikysymys, toiset haluavat nopeaa vaihtelua. That's all right with me.

    VastaaPoista