keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Priscilla?

Olipas kiva duunipäivä tänään, saimme jopa kuvat purkkiin niin ajoissa että kerkesin vielä hetkeksi kaupungille ja nauttimaan auringosta. Ihana Hiu Razzilta oli myös mallina, sain kuulla että tyttö suunnittelee duunireissua Hong Kongiin syksymmällä. Tulipa siinä sitten itsellekin hinku päästä taas reissuun, Kauko-Itä ei kuulosta ollenkaan hassummalta vaihtoehdolta Euroopalle tai Nycille. En ole nimittäin koskaan päässyt Israelia idemmäs, en edes Venäjälle! Onko kellään kokemuksia Hong Kongista? Otan kiitollisena matkakertomuksia ja vinkkejä vastaan :)

Meikki ja tukka ihanan Katja Teinilän käsialaa. Näytän kuulemma Priscilla Presleyltä :) Asu on ihan omasta kaapista:
Collegekangasjakku H&M
lörttöteeppari Fida
Farkkushortsit Evisu

9 kommenttia:

  1. Näytät oikeesti Priscillalta :D

    VastaaPoista
  2. ps. oletkos sä noissa Minna Parikan uusissa kampanjakuvissa? Ainakin näyttää erehdyttävästi sulta :D

    VastaaPoista
  3. Singaporeen ehdottamasti kannattaa lähteä!!Honkkari ei nyt mikään niin ihme mesta duuneille..tai näin oon käsittäny..Etelä-Koreassa ainaki parilla kaverilla riittäny duuneja kiitettävästi mm.canonin tv -mainoksia etc..eli ihan tasokastakin ja varmasti rahankin kannalta jees.

    VastaaPoista
  4. Hei..
    Voisitko tehdä sun malliurastas joskus postauksen..esim miten lähti liikkeellä ja miten eri työt on poikinu kokoajan parempia duuneja + tietty reissuista..Olisi kiva kuulla fiiliksiä urasi matkalta:D

    VastaaPoista
  5. Sara: joo olen kyllä MP-mainonnassa :) Onko ne kuvat jo jossain käytössä?

    Anonyymi: Ei mua haittaa vaikka ei miljoonia tulisikaan tienattua, jos pääsisi uuteen paikkaan kokeilemaan ja katselemaan. Haluaisin tietää Hong Kongista ihan yleisiä matkakokemuksia etukäteen, helpottaisi varmasti mahdollista "kulttuurishokkia". E-Korea voisi olla myös mielenkiintoinen paikka, mutta yksikseni en halua Kaakkois-Aasiaan pitemmäksi aikaa lähteä eli menen sinne minne muutkin :)

    Anonyymi: Lupaan tehdä sellaisen postauksen jossain vaiheessa, sitä on toivottu aiemminkin. Pitää vähän miettiä että mitä kertoisi ja mikä on mainitsemisen arvoista.

    VastaaPoista
  6. ööh vai onko ne em. Aasian maat ja kaupungit edes kaakossa :D

    VastaaPoista
  7. En mä ole missään muualla niitä mainoksia vielä nähnyt kuin Nelliinan blogissa, jonne ne oli napattu lehdistötiedotteesta (: Mutta upeita kuvia kuitenkin!

    VastaaPoista
  8. Miten joku voikaan olla näin kaunis!!

    VastaaPoista
  9. kiitos larasara! Mutta kiitos menee kyllä hyvälle meikkaajalle ja kampaajalle :)

    VastaaPoista