maanantai 10. toukokuuta 2010

PEOPLE SAY IT'S HEALTHY TO LAUGH AT YOURSELF.

Aamupäivästä pikkaisen piristyneenä sain juuri muistutuksen, että meikäläisen tv-debyytti esitetään tänään Nelosella klo 20. Jännittää ihan kamalasti, entä jos olin ihan typerä ja puhuin tyhmiä juttuja?!?!?!? Eli kaikki telkkarin äärelle ja myöhemmin voimme yhdessä täällä nauraa jos ei mennyt nappiin. Osuuteni ei ole pitkä enkä ole millään tavalla pääosassa, joten ehkä hermoilen turhaan. Iiiks!

A little less depressed than earlier today, I was just reminded that my tv-debut airs today at 8pm on Nelonen. I'm so freaking nervous, what if I was ridiculous and talking all crazy stuff. I can't remember. So maybe afterwards we can all laugh at me here together. Atleast my part is not long so maybe I'm freaking out for nothing. Yikes!

13 kommenttia:

  1. Debyytti meni hienosti, vaikka lipsync menikin piloille ilmeisesti Nelosen evottelun seurauksena.

    Well well, onko uusi Suvi Koponen syntymässä tosi-tv:stä? :P

    VastaaPoista
  2. olit todella kaunis nelosella ;)

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi miellyttävä puheääni!

    VastaaPoista
  4. Ihana Julia! Nautittavan luonnollista ja aivan upean ihanaa nähdä sinut livenä! Olet aivan uskomaton monilahjakkuus!!!! Luontevaa ja varmaa esiintymistä,nyt olisi tv-guruilla mahdollisuus saada upea,luonnollinen, sanavalmis ja kielitaitoinen nuori nainen vaikkapa "uutisankkuriksi":):) Pidä itsestäsi huolta! A2

    VastaaPoista
  5. En edes nähnyt muita tyttöjä sun vieressä, sä sädehdit oikein urakalla kaikkien yli! Vaikutat tosi aidolta ja älykkäältä. "Livenä" se näkyy ehkä vieläkin paremmin kuin kuvistas ja teksteistäs :)

    VastaaPoista
  6. Vaikutit tosi mukavalta tyypiltä ohjelman perusteella ja sulla on ihana ääni! plus vielä olit niiin kaunis :) Onko sun mielestä niissä tyypeissä potentiaalia?

    VastaaPoista
  7. Edelliselle anolle: Suomen huippumalli haussa.

    VastaaPoista
  8. mielettömän hyvä enkku sulla !

    VastaaPoista
  9. Katoin eilen uusinnan ja olin vaa et hei toihan on sä :D Olit tosi ammattimainen ja musta tytöt piti kyllä sua esikuvana. Oot tosi kaunis luonnossa ja susta tulis hyvä vakituinen neuvonantaja! :)

    VastaaPoista
  10. Harmi että meni ohi, minulla ei ole omaa tv:tä :/

    VastaaPoista