sunnuntai 24. tammikuuta 2010

NEW IN.



Pussukkalaukku UFF, liivi H&M, paita Gina Tricot, ylipolven saappaat Minna Parikka.
Bag from UFF, H&M vest, shirt Gina Tricot, over knee boots by Minna Parikka.


Huh huh mikä viikko takana, töitä töiden perään ja duunirupeaman huipentumana Matkamessujen Veikkaus-keikka. Ensi viikon alku on onneksi vapaa, saa treenata, lukea pääsykokeisiin ja tehdä omia juttuja rauhassa. Mikä ihaninta, vaatekaapissa roikkuu muutama uusi ostos, joita pääsen vihdoin ulkoiluttamaan kun saa taas pukeutua omiin vaatteisiin asiakkaan toiveiden sijaan. Illan vietä telkkarin ääressä löhöten, ja hyllyn päällä nököttää houkutteleva pullo saksalaista Kerner Spätselse -viiniä. Vielä kun saisi jalkahieronnan niin ilta olisi täydellinen :)

What a week, work work work! This week end has been the most exhausting in a long time, I was doing pr for a Finnish gambling company at the Nordic Travel Fair. Next week I finally get to dress in my own clothes again, I have some new goodies waiting in the closet! Tonite I'm gonna watch a movie and relax, there's a nice bottle of German Karner Spätselse sitting on the top shelf. Now I only need a foot massage to make my evening perfect :)

9 kommenttia:

  1. luen juuri blogiasi, ja saan juuri samaan aikaan jalkahierontaa.. onko ihanempaa? Ja en saanut jalkahieromis ideaa blogista vaan se oli silkkaa telepatiaa <3

    VastaaPoista
  2. Aijoo mähän näin sut ohimennen siel matkamessuil mut sul oli joku asiakas siin justiin. Hitsi rispektii et jaksaa tehä tollasta mulla ei riittäny kestävyys edes muutamaa tuntii kunnolla pyörii siel. Matkoista haaveilemiseen sentään riittää kestävyyttä vaikka muille jakaa :P.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva pussukka..HM liiviä oon katellut itsekin koska sen voi pukea arkeen ja juhlaan..Röyheöpaita on söpön naisellinen..Grrr mitkä MP:t!!! Leppoisaa lepopäivää.. A2

    VastaaPoista
  4. Ihania ovat kaikki, etenkin nuo saappaat saavat aikaan lisä tykytyksiä sydämeen:)

    VastaaPoista
  5. hei, jaksatko kertoa hintoja :) ihania ostoksia varsinkin tuo laukku

    VastaaPoista
  6. B: epistä mä en oo viel saanu hierontaa. Millon tuut stadii, soita sit nii treffataan!

    Mii: höh olisit tullu juttelee, olisin saanut pienen hengähdystauon siitä ryysiksestä. oli ihan sikana jengii ja ylläri ihan sairaasti valittajia liikenteessä.

    A2: Kiitti! Jos ostat tuon l,iivin, kannattaa sovittaa kunnolla sillä mun mielestä niissä oli vähän eroja kappalekohtaisesti jopa saman koon sisällä...

    Laura: hihihihhihi hahahahhaa etpäs tiiä mitä ens viikon lauantaina tapahtuu :D

    Anonyymi: Ilman muuta, laukku oli 8e, liivi 19,90e, paita 4,90e ja saappaat muistaakseni ovh 350e tienoilla, mutta sain ne kuvauspalkkioksi joten eivät kustantaneet penniäkään :) Nyt nuo saappaat on kyllä alessa, about 270e.

    VastaaPoista
  7. Ooooh, Ellenit! Hyvä valinta ;) harmi että olin just lomalla kun kävit. Tuu käymään taas sit kun kevään jutut tulee!

    VastaaPoista
  8. Nuo saappaat ovat ihanat, katselin niitä joskus Bulevardilla.. Voi, tarvitsen uudet Parikat! :D

    VastaaPoista