perjantai 31. heinäkuuta 2009

URB 09 ja Flow Mo

Eilen oli URB-festivaalin yhteydessä Flow Mon Response-teatteriesityksen ensi-ilta Kiasmalla. Taas kerran saan olla erittäin ylpeä miehestäni ja koko jengistä, jos breikkiä tehdään teatterin puitteissa niin juuri näin sitä pitääkin tehdä! Kaikista mahtavinta teoksessa oli se, että vaikka siinä oli selkeästi "juoni" se ei silti ollut näyteltyä ja pakotettujen fiilisten ilmaisua. Esitystä oli ilo katsoa myös sen takia, että missään vaiheessa ei tullut sellaista tilannetta niin kuin yleensä katutanssiesityksiä katsoessa, että huomaa seuraavansa koko ajan jotain tiettyä yhtä tanssijaa jolla on paljon enemmän "sitä jotain" kuin muissa. Flow Mon tyypeillä on kaikilla äärettömästi "sitä jotain", olisin tarvinut 6 paria lisää silmiä. Nyt muistutin varmasti lähinnä pingistuomaria kun silmäni hyppivät puoleltä toiselle yrittäessäni ahmia kaiken mitä lavalla tapahtui :D Tänään 31.7. on Responsen toinen esitys Kiasmalla kello 19, jos ette eilen päässeet mestoille menkää ihmeessä illalla katsomaan!

torstai 30. heinäkuuta 2009

Mad cool

Ei voi mitään, Ninja on ihan mieletön.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Unelmia kodista

Istahdin aamulla ikkunalaudalle hörppimään kahvia, avasin toisen pari-ikkunoista kokonaan ja tuijottelin viidennen kerroksen korkeudesta Punavuoren kattoja ja vastapäistä kaunista valkoista kaari-ikkunaista seinää. Aloin haaveilla parvekkeesta tai kattoterassista ja lopulta haikailin jo oman pienen pihan perään. Voisi kasvattaa yrttejä ja kukkia somissa laatikoissa, ja pihalla jopa grillata ja kutsua ystäviä kesäilloiksi pieniin juhliin lyhtyjen loisteeseen.
Pihan tai parvekkeen lisäksi haaveilen usein saunasta, niin kauan olen elänyt ilman omaa saunaa että se tuntuu jo ylellisyydeltä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin talvella laittaa kiuas lämpiämään ja ruoka uuniin, käydä miehen kanssa kävelyllä ja tulla viimasta lämpimään ja kodikkaaseen puuseinäiseen saunaan ja löylyn jälkeen herkutella hyvin haudutetulla kanavuoalla ja kylmällä kirsikkaoluella...
Ruoan laittaminen onnistuisi tietysti paremmin, jos olisi järkevän kokoinen ja hyväkuntoinen keittiö! Isot työtasot ja hyvä kaasuhella, toimiva jääkaappipakastin ja tarpeeksi tilaa, edes sen verran että leivänpaahdinta ei tarvitse säilyttää mikron päällä... Haaveilen jadenvihreistä puukuvioisista mutta modernin mallisista keittiönkaapeistä metallisilla vetimillä, tummista kivitasoista sekä metallinvärisistä kodinkoneista.
Kun nyt kerran oikein haaveleilemaan ryhdytään, niin vaatehuone tietysti kruunaisi kodin. Käytännöllisyyttä ei sovi unohtaa, vaatehuoneessa säilytettäisiin tietysti myös liinavaatteet ja pyyhkeet, niille olisi oma tila huoneen nurkassa. Ja tietysti silitys- ja höyrytyslaitteet löytysivät omilta paikoiltaan, kylläkin suljetusta kaapista näkymää pilaamasta. Vaatehuoneessa voisi olla yhden seinän kokoinen kenkähylly, ja sellaiset vanhan kirjaston tyyliset hyllyyn nojaavat tikkaat joilla pääsee valitsemaan jalkineita katonrajastakin. Vaatetangot ja avohyllyt kattaisivat loput seinäpinnoista, ja huoneen keskellä olisi iso rahimainen istuin sekä peilisermi. Täysin realistinen suunnitelma!
Viimeinen pieni haaveeni on englantilaistyylinen kirjastohuone tai -nurkkaus. Siellä olisi muhkea nojatuoli ja lukuvalo, kirjoituspöytä, kaappi vahvoille alkoholijuomille ja tummat matot ja verhot. Tärkeimpänä tietysti kattoon asti ulottuvat, notkuvat kirjahyllyt! Jo nyt minulla on niin paljon kirjoja, että niitä on täytynyt tunkea mitä ihmeellisimpiin paikkoihin säilöön, ja kirjahyllyssä opuksia on joka hyllyllä pari riviä peräkkäin ja päällekkäin. Ja kokoelma kasvaa aina vain, nyt metsästän Henry Jamesin ja Jane Austenin tuotantoa kovakantisina painoksina, sekä haaveilen alkukielisistä Shakespearen merkkijulkaisuista.
Tällä hetkellä mietin syksyn ja talven ajaksi sisustusta kaksioomme, joudun varmasti tyytymään uusien mattojen, verhojen ja lamppujen hankkimiseen. Mutta on se kumma miten pienikin muutos kodissa muuttaa fiilistä ja piristää heti kivasti!

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tyhmää.

Tyhmää on se, että kameran muistikortti on edelleen jumissa tietokoneen sisällä. En voi kuvata esimerkiksi hienoja kirppislöytöjäni, päivän asuja tai ylipäänsä mitään. Laitan siis kuvan vanhasta asusta, tämä on napattu keväällä kun oli vielä kylmää ja villakangastakki tarpeellinen. Kuvaajana toimi Jenni ja kuva on julkaistu aiemmin Tyylitaivaassa.
Baskeri Kangol/2nd hand
Takki kirpparilta
Kukkapaita Fida
Leggingsit American Apparel
Kengät äidin vanhat
Laukku CK

Kaupunkireissun haluamiset

Olimme tänään ystäväni Mirkan kanssa kiertelemässä kaupungilla. Juuri alemyyntien lopussa ja heti niiden jälkeen iskee se pahin shoppailuhimo, kun kauppoihin tuodaan syksyn uudet vaatteet. Esimerkiksi Zara oli täynnä kiinnostavaa uutta, etenkin kengät olivat erityisen kuolattavia. Tässä muutama muista keskustan liikkeistä bongattu mahdollinen poisto:
Takki GT
Tunika GT
Saappaat DinSko
Huivi H&M

maanantai 27. heinäkuuta 2009

Rikas mä jos oisin...

...löytyisivät nämä Balmainin herkut jo koristamasta garderoobiani.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

SD jumissa

Kameran muistikortti on ollut kohta viikon jumissa tietokoneen memory card slotissa. Onko kellään ideoita miten saan sen sieltä ulos? En uskalla kovin kovaa sitä väkisin yrittää vetää tai painaa syvemmälle, kyseessä on sellainen "painamalla sisään, painamalla ulos" -mekanismi. Pinseteillä on ronkittu ja kiroiltu enemmän kuin hyvä tapa sallii, mutta siellä se möllöttää eikä ole ulos tulossa. Voinko esimerkiksi ruuvata koneen pohjan auki, vai meneekö sitten koko rakkine remonttiin? Pelkään, että jos lähden omin neuvoin konetta ronkkimaan saan aikaan vain hävityksen kauhistusta...

Turus

Torstaiaamusta lauantai-iltaan olimme Turussa Tall Ship's Racessa. Kivaa oli paitsi perjantaina, kun satoi kaatamalla koko päivän. Lotossakin tuli osumia, 3 oikein ja lisänumero jolla muuten voittaa tasan yhden euron. Onnea sille ainoan 7 oikein tuloksen pelaajalle, jos 4 miljoonaa on liikaa rahaa niin autan mielelläni ottamalla osan voitoista itselleni! Pyramideillakin kerettiin käymään, tuo sadeviitta auttoi suojautumaan meidät yllättäneeltä hurjalta hiekkamyrskyltä :D

tiistai 21. heinäkuuta 2009

Femmalla laventelia

Löysin Vilasta 5 eurolla tuollaisen laventelinsinisen trikoomekon. En vain ole varma onko laventeli oikea valinta minulle, en ole koskaan ikinä kuuna päivänä omistanut mitään tuon väristä! Mitä mieltä olette, ja käyttäisittekö itse tuota väriä?

2nd hand designer goods

Kävin pari viikkoa sitten Jyväskylässä, ja kirppareilta löytyi muunmuassa tällaisia namuja! Moschinon pikkuinen laukku 1,90€, Fendin keinuhevoskuvionen silkkipaita 10€, Palmrothin korkkarit 2€. Ihmettelen vain, että mistä lähtien Jyväskylän kirppareilta on löytynyt Fendiä ja Moschinoa???

maanantai 20. heinäkuuta 2009

Pori Jazz

Olipahan taas reissu :) Kauan hehkuttamani Badun keikka oli juuri niin hyvä kuin toivoinkin, yli kaksi tuntia sekä timmiä että letkeää soundia ja fiilistä. Neiti oli erittäin hyvässä potkussa, veti vielä monen biisin encoren joka alkoi yli kymmenminuuttisella Green Eyesilla. Myös De La Soulin keikka lauantaina oli hyvä, ja Yyterin camping-meininki tervetullutta vaihtelua kaupunkielämään. I'm sooo jazzed!
Minä ja Maria
Äipä ja Maria
Sini, ja Ellukin messissä, harvinaista herkkua :)
Himmee!
Se hyppäsi meidän syliin!
Telttakylän purku Yyterissä.
Eräjorma, blondi ja pallopoika.
Larren fiilistelee ennen De Lan keikkaa :)

torstai 16. heinäkuuta 2009

Läpinäkyvää läpinäkyvän päällä

Kokovartalosukkikset your friendly neighbourhood sex shop
Alexander Wang cage dress
Sergio Rossi for Puma High Top Heel Sneaker

Sober crying groupie

Huomenna on Badun keikka Porissa! Minut löytää eturivistä itkemästä, ja keikan jälkeen tietysti Yyteristä riehumasta. Pori Jazz -reissuani varjostaa ainoastaan yksi pieni ongelma: en tiedä voinko juoda alkoholia vielä perjantaina! Onnistuin Turkin lomaltamme hankkimaan kivan pikku ameeban vatsaani, ja lääkekuuri loppui tänään aamulla. Näissä antibiooteissa on antabusrefleksi, ja olisi suositeltavaa olla ottamatta alkoholia kahteen vuorokauteen kuurin loppumisen jälkeen. Jazzien piti olla kesän himmein reissu, mutta en sitten tiedä kuinka siistiä on olla ainoa selväpäinen ihminen koko kaupungissa. No jaa, tuo keikka ja kaverithan reissussa pääasia ovat!

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

YSL Cage Shoe

YSL:n "häkkisaapas" oli ilmestyessään erittäin avant garde, sen todistavat halpisketjut jotka ovat jo tuoneet markkinoille omia versioitaan kengästä. Jos ei halua sijoittaa nelinumeroista rahasummaa cage-kenkiin (jotka ainakaan Suomen syksyssä eivät ole kovin käytännölliset) mutta tyyli miellyttää, kannattaa tsekata nämä huokeammat luomukset!
www.nelly.com Hachi (44,90€)
Din Sko Pumps (44,90€)

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Erityiseväät Julialle

Voi miten kivaa :) Olin juhlimassa ystäväni Janin kanssa, ja menin hänen luokseen etkoille. Jani oli hankkinut mulle ihan erityiset omat eväät, sampanjaa ja mansikoita! Luulen että kuivan valkoisen ja marjojen valinnassa (siiderin ja sipsien sijaan) oli motiivina se, että pysyisin hoikkana :D Ystävät huolehtii näköjään siitäkin, ettei työt lopu yhteisten juhlien takia!

Editorialia turistinähtävyyksillä

Muahhahaha, olipas karmaisevan hauska ja erinomaisen omituinen duunipäivä, kuvasimme muotijuttua tanskalaiseen lehteen. Kuvauspaikkoina olivat muun muassa Sibelius-monumentti, Finlandiatalo, Olympiastadion ja Senaatintori, eli saimme runsaasti huomiota turisteilta.
Lokaatioissa kuvaaminen kerää aina jonkun verran yleisöä, mutta tänään saimme aivan erityisen paljon katsojia. Syy oli mahtavassa stailauksessa, joka asussa oli nimittäin alusvaatteita ja turkiksia. Heiluin sitten saksalaisten ja japanilaisten matkailijoiden seassa esimerkiksi valkoisissa sukkanauhoissa ja Louboutineissa ja yhdessä vaiheessa ripustin kuvaa varten kaikki vaatteeni pyykkinarulle Tuomiokirkon takana. Päivä huipentui spektaakkelimaiseen kuvaustilanteeseen Töölönlahden rannassa, jossa lenkkeilijoiden iloksi (tai ehkä ennemminkin kauhuksi) esiinnyin pornokaupasta ostetussa läpinäkyvässä kokovartalosukkahousupuvussa.
Kuvista tuli aivan mahtavia, en malta odottaa että lehti tulee ulos! Klo 06:00 aloitusaika alkoi tuntua silmäluomissa iltaa kohden, mutta homma saatiin kunnialla purkkiin, ja stailisti ja kuvaaja kerkesivät vielä paluulennollensakin. Valitettavasti tiukan aikataulun takia en kerennyt itse napsia kuvia päivän aikana, mutta kerkesin sentään ikuistaa ihanan meikin kotiin päästyäni.

Meikki ja tukka (the beautiful and talented) Karoliina Kangas.

tiistai 7. heinäkuuta 2009

knight cat featuring me - summerskin

Olipa ylläri löytää Knight Cat -blogista meikäläisen editoriali Jalouse-lehdestä vuodelta 2006. Riehuttiin Coachella-festareilla Palm Springsin lähellä Kaliforniassa, siistein kuvausmatka ikinä.

Kuvaaja Sasha Eisenman, tyyli Jennifer Eymere

Varpaiden lämmikkeeksi

Lämpötila putosi alle kahdenkympin ja samantien saisi jättää sandaalit nurkkaan. Eilen yöllä Töölöstä Punavuoreen kipsutellessa olisin jo kovasti kaivannut varpaiden lämmikettä. Vaikka 10 sentin koroilla ei ehkä montaa korttelia kerrallaan mielellään kävelisi, minun varpaani olisivat näiden herkkujen suojissa enemmän kuin tyytyväiset. Ei muuten haittaisi syksyn viima ja talven loska!

Balmain Suede Buckle
Chloé Overknee
Christian Louboutin Paola 100
Giuseppe Zanotti Multizip

Kuvat www.netaporter.com

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Minna Parikka a/w09

Minna on paras. Kuvaaja Niina Merikallio, meikki ja tukka Kristel.

lauantai 4. heinäkuuta 2009

Syksy 2009

Vielä on kesää jäljellä, mutta heti alemyyntien jälkeen syyskauden kamoja aletaan pinota kauppojen hyllyille. Tässä muutama suosikkini syksyn 2009 rtw näytöksistä.

Ellery


Marc Jacobs



Dries Van Noten


Chloé


Burberry Prorsum

Alexander Wang


3.1 Phillip Lim


Kuvat style.com ja Peny Lane